Coaching & Training

 

Als directeur of manager heb je soms een sparringpartner nodig, iemand die de business begrijpt en alle lastige situaties wel eens heeft meegemaakt. Voor een uur, of een jaar. Eenmalig of regelmatig. Wat jij wilt.

waarom zou je?

It is lonely at the top. Als directeur of senior manager van een bedrijf heb je wel eens een klankbord nodig. Om jezelf inhoudelijk uit te dagen en je visie te vormen. Of om dilemma’s te bespreken waar je als leider persoonlijk tegenaan loopt. Het is niet altijd makkelijk om daar tijd voor te maken, of om het jezelf te gunnen. Toch is het van wezenlijk belang; voor jouzelf én voor je bedrijf.

Wat we bieden

De executive coaching wordt vooral geboden door onze ervaren partners Willem, Rutger en Joline. Elke vorm daarin is mogelijk. Misschien wil je gewoon eens een paar uur sparren. Of heb je meer baat bij een maandelijks opfrisgeprek. Wellicht heb je een heel concreet onderwerp dat je wilt aanpakken, of wil je de gesprekken juist gebruiken om daarachter te komen.

 

Onze aanpak is ook hier een combinatie van Analyse, Commitment en Executie. We bekijken wat de situatie is en hoe die beter kan. We betrekken de medewerkers daarbij en maken samen een plan om de verbeteringen door te voeren. De uitvoering daarvan begeleiden we ook, vanuit onze rol als interim-manager.

Resultaten

In de hectiek van alledag is het vaak lastig om te reflecteren. Terwijl iedereen weet hoe belangrijk dat is. Het opent je blik, geeft je meer visie en je staat sterker in je schoenen. En, heel eerlijk, soms is het ook gewoon fijn om te kunnen sparren met iemand die deskundig en onafhankelijk is en niets van jou wil.

Wil je eens verkennen wat executive coaching voor jou kan betekenen? Of wil je meteen een eerste gesprek plannen?