Dit zijn wij

Team

Elke Kwatta heeft een gedegen basis en eigen specialismen. Over veel zijn we het eens, maar gelukkig zijn we ook weer zó anders. Vaak werken we samen aan projecten. Dat maakt ons effectief, is leuker en leidt tot de beste resultaten. We hebben een vast team van project- en interimmanagers en werken daarnaast samen met externe specialisten.

Joline de Brauw

Partner

Luuk Heuvelink

Senior projectmanager

Laura Mittelmeijer

Projectmanager

Rutger Stolting

Partner

Jasper de Vries

Senior projectmanager

Sjoerd Schaafsma

Projectmanager

Willem van Wijngaarden

Partner

Liza van As

Senior projectmanager

Jouw naam hier?

Projectmanager

Partners

Ook wij weten niet alles. Daarom hebben we een netwerk om ons heen van professionals met verschillende expertises. Die zetten we in waar dat nuttig is. We werken vanuit dezelfde kernwaarden, dat is moeiteloos schakelen.

Max Fossen

Interim manager & consultant
Max en Kwattaas 'go way back'. Als oud collega's weten wij elkaar te vinden als het gaat om interim- en projectmanagement. Max heeft met Kwattaas meerdere opdrachten uitgevoerd en is een vaste waarde als 'KwAssociate'.

Joris Kaak

Subject matter expert op Operations & Supply Chain expert & COO a.i.
Vragen over supply chain, productie, operatie? Joris weet veel, heel veel. Met zijn uitgebreide ervaring als consultant en zijn doortastende stijl, komt Joris snel tot de kern en is hij van grote waarde bij complexe vraagstukken (en hij houdt ook van fietsen, bonus).

Steven Vossepoel

Subject matter expert op Commercie & Analyse
Steven is een veelgevraagd expert op het gebied van Commercial Due Diligence. Daarnaast blinkt hij uit in het overbrengen en toepassen van de, op de McKinsey methode gestoelde, manier van analyse die Kwattaas ook toepast.

Wil jij ons ontmoeten en ontdekken of Kwattaas iets voor jou kan betekenen?