Afval & Circulariteit

 

Bij het aanpakken van thema’s zoals afval en circulariteit wordt vaak gedacht aan overheden en grote ondernemingen, maar ook in andere sectoren wordt intensief samengewerkt aan innovatieve, duurzame projecten. Denk hierbij aan het verduurzamen van de voedselverwerking, het verbeteren van recyclingsprocessen binnen de retail of het ontwikkelen van circulaire bedrijfsmodellen.

Uitdagingen in Afval en Circulariteit

Bij deze projecten gaat het niet alleen om de implementatie, maar ook om de complexiteit van het ontwerp en de uitvoering die vaak jaren kan duren. Het helder formuleren van doelstellingen, het efficiënt organiseren van processen en het monitoren van voortgang en budget zijn kritieke succesfactoren. De dynamiek binnen projecten kan groot zijn door verschuivende marktbehoeften en technologische ontwikkelingen.

Oplossingen

Een goed begin is het halve werk. Daarmee helpt Kwattaas bijvoorbeeld met een Project Start-Up of het maken van een analyse en projectplan. Ook het begeleiden van een project of een programma is mogelijk. Daarbij zijn wij altijd neutraal en onafhankelijk, wat zeker in projecten met veel belangen een belangrijke succesfactor is.

Programma management

Een heleboel A’s en B’s helpen beheersen.

 

Projectmanagement

Van A naar B met een duidelijk plan.

 

Voorbeelden

Enkele recente voorbeelde van ons werk in afval en circulariteit

Opdrachtgevers van Kwattaas

Amsterdam
Peel Pioneers
BMT

Wil jij ons ontmoeten en ontdekken of Kwattaas iets voor jou kan betekenen?