Bouw & Infrastructuur

 

Huizen, kantoren, hotels, scholen, bruggen, kades, tunnels, dijken, wegen. Het belang van bouw en infrastructuur kan niet onderschat worden. Vaak gaat het over grote projecten, hoge investeringen en veel betrokken partijen. De combinatie van techniek, financiën, belangen en tijdsdruk maken dit zowel een interessant als complex werkveld.

Uitdagingen in Bouw & Infrastructuur

De sector is dagelijks in het nieuws. Er moeten veel woningen gebouwd worden, terwijl kantoren leeglopen. Wegen en bruggen vragen dringend om onderhoud, terwijl het leven gewoon doorgaat en niemand in de file wil staan. De wetgeving rondom bouw en infra is complex, en of dat niet genoeg is, veranderen prioriteiten van de politiek ook nogal eens. Budgetten staan onder druk, klimaatregels worden strenger. Is het alleen kommer en kwel? Zeker niet! De bouw en infrastructuur zijn ook een sector waar veel innovatie plaatsvindt en partijen samen indrukwekkende projecten realiseren.

Oplossingen

Activiteiten in de bouw en infrastructuur vinden nagenoeg altijd projectmatig plaats. Daar zit dus ook de grootste uitdaging. Het stroomlijnen van grote projecten met veel belangen en stakeholders is een vak op zich. Kwattaas draagt daaraan bij met onder andere projectmanagement, programmamanagement of specifieke workshops en trainingen.

Programma management

Een heleboel A’s en B’s helpen beheersen.

 

Projectmanagement

Van A naar B met een duidelijk plan.

 

Voorbeelden

Enkele recente voorbeelde van ons werk in de bouw & infrastructuur:

Opdrachtgevers van Kwattaas

Bauwatch
Nsecure
Biltz

Wil jij ons ontmoeten en ontdekken of Kwattaas iets voor jou kan betekenen?