Aanpak

 

We werken volgens de ACE-methode: analyse, commitment, executie. We verhelderen, krijgen mensen mee en maken waar wat we adviseren. Zo pakken we dat aan:

Analyse: maak het helder

Het doel van de opdrachtgever staat altijd centraal. Dus gaat de eerste afspraak over wat je wilt bereiken. Dat is meer dan een gesprek met de directeur. We gaan graag de vloer op en zoeken de mensen op die dagelijks met de materie bezig zijn. We worden één met de organisatie en stellen ook de vraag áchter de vraag. Natuurlijk in combinatie met een gedegen cijfermatige analyse. We letten zowel op technische en financiële aspecten als op werkplezier en betrokkenheid. Onze analyse is praktisch, realistisch en gericht op oplossingen.

Commitment: maak het eigen

Commitment is de sleutel tot een succesvol project. Daarom besteden we tijdens de opdracht veel aandacht aan de stakeholders. Vanaf dag één laten we mensen meedenken over oplossingen en nemen we ze mee in veranderingen. Daar hebben we verschillende tools voor. De belangrijkste is: luisteren. Het gaat om het succes van jouw bedrijf, wij zijn er vooral om te faciliteren. We brengen onze kennis en kunde in; de beslissingen zijn aan jullie.

Executie: maak het waar

Wanneer we iets adviseren, maken we het ook waar. We staan met onze voeten midden in jouw bedrijf en nemen deel aan jouw proces. Samen zetten we stappen vooruit. De successen delen we met alle betrokkenen, zodat de motivatie groeit en mensen graag bijdragen. In dat proces dragen we onze kennis en skills over op de mensen waar het om gaat. Wanneer de doelen bereikt zijn, gaan wij weg, en kunnen zij verder.

Wil jij ons ontmoeten en ontdekken of Kwattaas iets voor jou kan betekenen?