Werken bij Kwattaas

Zo werkt dat

Dit doen we

Kwattaas is een verbeterbureau voor bedrijven in de maakindustrie. We geven advies en begeleiden bedrijven met het verbeteren van hun prestaties op elk terrein, of het nu gaat om productie, inkoop, verkoop of finance. Dat leidt tot meer productiviteit, rendement en werkplezier. We staan midden in het bedrijf en voeren de verbeteringen samen met management en medewerkers uit.  

 

Dit zijn we

Ons team, ontstaan in 2014, bestaat uit consultants en projectmanagers met verschillende specialismen. We vullen elkaar aan en kunnen bij elkaar terecht voor specialistisch advies. Onze focus ligt altijd op het maken van impact én het vergroten van werkgeluk bij onze klanten. 

We hebben een holacratische aanpak. Dat betekent dat we een platte organisatie zijn waarin niemand ‘de baas’ is. We nemen samen belangrijke beslissingen die het bedrijf aangaan. Iedereen heeft daarbij een onderwerp onder zijn of haar hoede.  Jij praat dus direct mee over de werkwijze en toekomst van Kwattaas.

 

Zo werken we

Bij Kwattaas heerst een energieke, informele en nuchtere sfeer. We zijn open en eerlijk tegen elkaar en waarderen elkaars kwaliteiten. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid om projecten zelfstandig uit te voeren. Daar komt vrijheid en flexibiliteit bij kijken, tegelijkertijd heb je korte lijnen met collega’s. We sparren graag met elkaar, om tot een goed resultaat te komen en impact te maken bij onze klanten.

 

Ook houden we van een uitje, barbecue, of borrel op zijn tijd. Elk jaar organiseren we ‘Out There’, een avontuurlijke trip voor het hele team. In 2021 maakten we bijvoorbeeld een sportieve wintertocht door Noorwegen. Ook in jouw dagelijkse werk voor Kwattaas kom je genoeg avontuur tegen, dankzij onze interessante en uiteenlopende klanten en projecten.

 

Jouw groei

We vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Stilstaan is bij Kwattaas geen optie. Door voor verschillende klanten te werken doe je veel kennis op; je leert het meeste door te doen.

Verder krijg je veel ruimte om zelf vorm te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je daarvoor de begeleiding van een externe coach, interessante trainingen en een opleidingsbudget van 5.000 euro dat je zelf mag besteden. Anders dan andere bureaus willen we graag dat je níet al je uren declarabel maakt, maar ook tijd besteedt aan de ontwikkeling van de organisatie en jezelf. Zo zorgen wij er samen voor dat jij jouw persoonlijke groeidoelstellingen zeker behaalt.

Hier lees je hoe twee van onze projectmanagers het werken bij Kwattaas ervaren.

 

 

Wil jij ons ontmoeten en ontdekken of Kwattaas iets voor jou kan betekenen?