Willem van Wijngaarden

Willem van Wijngaarden

willem@kwattaas.nl
+31(0)6 1191 5350
 

Willem is op zijn best in opdrachten waarbij hij zowel zijn analytische geest als zijn sterke sociale vaardigheden kan inzetten. Hij doorziet situaties snel, en is goed in staat het bredere perspectief te laten zien. Hij neemt iedereen mee in de verandering, waardoor die voelt als een logisch gevolg van wat men samen ondervindt.

‘Alles start met vertrouwen. Ieder mens heeft de behoefte om het goed te doen. Een organisatie is een systeem, net zoals een lichaam of een cel. Alles hangt met elkaar samen. Bij een opdracht zal ik mij daarom altijd door het hele bedrijf bewegen. Het geeft veel voldoening wanneer ik mensen op een lijn krijg, wanneer processen weer helder zijn en tools zo worden ingezet dat ze de mens, de organisatie en dus het resultaat ondersteunen.’

Na zijn studie medische biologie werkte Willem in diverse commerciële en leidinggevende functies. Bij Boer & Croon deed hij verschillende opdrachten bij onder andere een gemeente, een omroep, een champignonkwekerij en een mediabedrijf. Na vijf jaar als lijnmanager bij VUmc koos hij voor het ondernemerschap bij Kwattaas.