Phyllis Bakker

Phyllis Bakker is creatief, innovatief en zeer gedreven. Ze is gespecialiseerd in logistieke processen, van inkoop en productie tot en met opslag en transport. Voor data-analyses draait ze haar hand niet om, maar de meeste voldoening haalt ze uit het realiseren van procesverbeteringen. Binnen Kwattaas start ze met een afstudeeropdracht om de logistieke analyse binnen Operational Due Diligence (ODD’s) verder te structureren en daarmee efficiënter te maken. Dat doet ze met behulp van Design Thinking. 

‘Ik wil altijd vooruit. Met structureren en organiseren heb ik veel ervaring opgedaan tijdens mijn studie en werk in paardenhouderijmanagement. Maar toen ik op een farm in Texas stond, besefte ik dat ik daarin alles bereikt had wat er te bereiken was. Ik wilde me verder ontwikkelen en meer complexe vraagstukken aanpakken. Vooral op het gebied van procesmanagement, verbeterprojecten en ODD’s in het bedrijfsleven hoop ik meer te gaan doen.’ 

In haar studie Business Economics aan de Hogeschool InHolland specialiseert Phyllis zich in logistiek en procesmanagement. Daarnaast besteedt de studie aandacht aan gerelateerde vakgebieden zoals HR, finance en marketing. In de paardenhouderij deed ze veel ervaring op met procesmanagement, risicobeheersing en planning. Bij Kwattaas concentreert ze zich in haar afstudeeronderzoek op ODD’s.