Philippe Hameleers

Philippe Hameleers

Philippe.Hameleers@kwattaas.nl

+31(0)6 2141 17 09

 

Philippe Hameleers heeft het talent om mensen op alle niveaus in een organisatie te overtuigen en mee te nemen in veranderingen. Hij houdt ervan om organisaties te laten groeien en gelooft dat je daar samen aan moet werken. Als productiemanager blijkt hij goed in staat om teams op een lijn te krijgen, ook onder moeilijke omstandigheden.

‘Je kunt wel heel strak gaan sturen op KPI’s, maar als de sfeer in de organisatie niet goed is, heeft dat geen enkele zin. Groei begint met goede onderlinge relaties, mensen die zich prettig voelen in hun werk en een gezamenlijk doel. Organisaties die in de knel zitten, richten zich vaak vooral op korte termijn doelen. Ik gebruik graag cijfers om ook het bredere plaatje te schetsen en te zorgen dat de veranderingen die we teweeg brengen ook op lange termijn gunstig zijn.’

Philippe studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en deed een Master Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit. Bij Tata Steel Europe werkte hij tot en met 2019 als productiemanager. De liefde voor avontuur, autonomie en ondernemerschap zette hem aan  bij Kwattaas de volgende stap te zetten.