Luuk Heuvelink

Luuk Heuvelink

Luuk.Heuvelink@kwattaas.nl
+31 (0)6 3633 6380
 

Het zichtbaar maken en verbeteren van productieprestaties, dat is de grote kracht van Luuk. Door processen te automatiseren en KPI’s te meten, komt een schat aan data beschikbaar. Daarmee wordt bijvoorbeeld duidelijk waar nog capaciteit beschikbaar is, waar bottlenecks zitten en waar de productie achterblijft op de planning. Als je dat weet, kun je het aanpakken. Luuk betrekt daar alle niveaus in de organisatie bij, want als mensen inzicht krijgen in de problemen, gaan ze bijdragen aan de oplossingen.

‘In de maakindustrie gaat productie voor alles. De productiecapaciteit moet optimaal benut worden en elke verbetering levert geld op. Er komen steeds betere systemen die steeds complexere analyses kunnen maken. Ik vind het heel interessant om met die analyses verbetermogelijkheden te signaleren en de implementatie van die verbeteringen te begeleiden. Dat doe je nooit alleen. Ik vind een succes pas echt waardevol als ik iemand anders, en liefst vele anderen, een high-five kan geven.’

Luuk behaalde zijn Master Industrial Engineering and Management aan de Rijksuniversiteit Groningen, met een specialisatie in Production Logistics Engineering. Als consultant Smart Industry bij Koning & Hartman hielp hij vele klanten bij het automatiseren, meten en verbeteren van hun productieprocessen.