Luuk Heuvelink

Luuk Heuvelink

Projectmanager

mail: Luuk.Heuvelink@kwattaas.nl
telefoon: +31 (0)6 3633 6380
 

Laat Luuk een afdeling of proces zien en hij vertelt je hoe die efficiënter en effectiever kunt maken. De oplossing ligt vaak ergens anders dan je verwacht en levert meer op dan je hoopt. Stap voor stap loopt hij samen met medewerkers de processen door om precies te weten hoe lang taken duren, hoe ze op elkaar aansluiten en waar de bottlenecks zitten. Dan blijkt bijvoorbeeld dat je helemaal geen extra mensen nodig hebt, maar dat een andere inrichting van processen de oplossing is. Omdat mensen vanaf het begin betrokken zijn, dragen ze vaak zelf de oplossingen aan en zijn ze gemotiveerd om ze uit te voeren.

‘Ik houd van processchema’s, die maken in een oogopslag duidelijk hoe de flow van processen is en waar het beter kan. Ook de gedetailleerde data-analyses die we maken geven veel inzicht.  Toch zijn de mensen die in een bedrijf werken de belangrijkste sleutel tot succes. De oplossingen bedenk je altijd samen en je voert ze samen uit. Ik vind een succes pas echt waardevol als ik iemand anders, en liefst vele anderen, een high-five kan geven.’

Luuk behaalde zijn Master Industrial Engineering and Management aan de Rijksuniversiteit Groningen, met een specialisatie in Production Logistics Engineering. Voordat hij bij Kwattaas startte, was hij consultant Smart Industry bij Koning & Hartman. Binnen Kwattaas hielp hij onder ander de Firma Kaas om de nodige scale-up te doen, was hij betrokken bij de integratie van een Amerikaans en Nederlands bedrijf. Ook zet hij zijn expertise geregeld in bij projecten op het gebied van de inzet en selectie van softwareoplossingen.