Joline de Brauw

Joline de Brauw

joline@kwattaas.nl
+31(0)6 1132 6875
 

Joline excelleert in complexe omgevingen en multidisciplinaire projecten. Dankzij haar achtergrond (TU Delft Mijnbouw/Grondstoffentechnologie) kan ze op niveau meepraten over technische onderwerpen. Ze is zeer analytisch en heeft sterke intermenselijke vaardigheden, welke ze de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld door NLP opleidingen. Opdrachtgevers zijn lovend over hoe snel zij één wordt met de organisatie. Ook roemen ze haar resultaatgerichtheid.

‘Succes is altijd afhankelijk van de mate waarin de eigen mensen erin geloven en hun schouders eronder zetten. Het is belangrijk om aan het begin van een project duidelijke doelen te stellen en samen aan de slag te gaan. Tegelijkertijd moet je als verandermanager weten wanneer je moet loslaten. Het geeft me veel voldoening als ik voor elkaar krijg dat mensen hun werk beter kunnen doen, of zelfs het gevoel hebben dat het ‘vanzelf’ gaat. En dat ze daarnaast tools in handen hebben om problemen op te lossen wanneer dat nodig is.’

Na haar werk als verandermanager bij General Electric Plastics en bij Boer & Croon, werkte Joline sinds 2010 als zelfstandig verander/projectmanager en coach. Bij Kwattaas doet ze dat in een breder verband. Enkele opdrachten die zij hier uitvoerde: het herstructureren van een R&D-afdeling bij een machinefabriek en het opzetten van een opleidingshuis voor een nieuwe melkpoederfabriek.