Ben Brinkers

Ben Brinkers

Ben.Brinkers@kwattaas.nl
+31(0)6 5336 2527
 

Met zijn achtergrond in food en retail heeft Ben een feilloos gevoel voor het klantbelang, of dat nu een eindconsument is of een b-2-b-klant. Hij doorziet snel hoe je processen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten om de klant optimaal te bedienen. Hij is creatief, zet graag relevante nieuwe technieken in en zoekt steeds naar praktische manieren om bedrijfsresultaten te verbeteren. Dankzij zijn sociale karakter kan hij gemakkelijk alle lagen in de organisatie bij veranderingen betrekken, van de directeur tot de productiemedewerker.

‘Ik denk in oplossingen, niet in problemen. Er zijn altijd wegen om te komen waar je wilt zijn. Het geeft me voldoening om middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Wie zegt dat je langs B moet gaan om van A naar C te komen? Het helpt om dat visueel te maken, enerzijds om de situatie voor jezelf inzichtelijk te maken, anderzijds om medewerkers te betrekken. Zelfs als je plannen goed zijn, kan het mis gaan door te late of te afstandelijke communicatie. Ik houd ervan om korte lijnen te houden met de mensen op de vloer. Dat vergroot het plezier en het succes.’

Na zijn studie Bedrijfseconomie deed Ben nog een MBA in Financial Management. Bij Heineken leerde hij de verschillende facetten van het foodvak kennen en bij Lidl deed hij jarenlange managementervaring op in de retail. Via Kwattaas past hij zijn kennis en ervaring toe in verschillende bedrijfstakken.