Luuk Heuvelink

 +31(0) 636336380

luuk.heuvelink@kwattaas.nl

LinkedIn

Een natuurlijke aanleg voor pragmatische oplossingen in combinatie met een achtergrond als technisch consultant hebben ervoor gezorgd dat Luuk over een groot probleemoplossend vermogen beschikt. Zowel stressproblemen op de korte termijn als strategische oplossingen op de lange termijn zijn veilig in zijn handen.

Luuk wordt door zijn omgeving omschreven als mensenmens en iemand die in staat is om goed te luisteren. De combinatie zorgt voor uitvoerbare plannen waar werknemers zich mee kunnen identificeren.

‘Ieder verbeterproces begint en eindigt bij de mensen. Begint, omdat de mensen op de vloer kennis en kunde over het product en proces hebben. Eindigt, omdat ieder plan zo goed is als de mensen die het uitvoeren. Daarom geloof ik in samenwerken, zodat we samen kunnen verbeteren.’

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde heeft Luuk technische projecten uitgevoerd en begeleid voor onder andere een waterschap, een dierentuin en diverse industriële bedrijven. Luuk helpt bedrijven graag met het doorvoeren van verbeteringen die leiden naar de volgende stap.

Wil jij Luuk ontmoeten en ontdekken of Kwattaas iets voor jou kan betekenen?