MAAK HET MOGELIJK

MAAK HET MOGELIJK

Diensten

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom is ons werk altijd op maat. En toch hebben we een aantal diensten waar investeerders, directeuren en managers ons vaak naar vragen.

Kwattaas Icoon_vergrglas-RGB

Operational Due Diligence

Je staat voor een grote investering, financiering of verkoop. Dan wil je écht alles weten over de cijfers. Maar niet alleen dat. Wat zit er áchter die cijfers? Ook dat telt mee.

Want hoe gezond is het bedrijf eigenlijk? Is het bedrijf in staat haar plannen te realiseren? Wat zijn de risico’s? En hoe kun je die beperken? Is er onbenut potentieel? Die antwoorden rollen uit de Operational Due Diligence.

 

Kwattaas Icoon_kompas-RGB

Business Coaching

Waar gaan we heen met het bedrijf? Om dit toekomstbeeld scherp te krijgen, staan we naast de directie en het management.

Ook vertalen we dit samen naar concrete plannen. En helpen we deze vervolgens verder de organisatie in. Door eerst draagvlak te verkrijgen binnen alle lagen van de organisatie. Belangrijk, bij het uitrollen ervan. Dit kan vanuit een coachende rol of in een meer actieve rol als programmamanager.

 

Kwattaas Icoon_tandwiel-RGB

Verbetermanagement

Snel een concreet resultaat boeken? Binnen ons team hebben we ervaren professionals klaar staan die tijdelijk de rol van projectmanager of interim manager kunnen vervullen.

Ook in te zetten om bijvoorbeeld processen structureel te verbeteren. En dit vervolgens over te dragen aan de organisatie. Op projectmatige wijze pakken we dit aan en worden daarbij tijdelijk onderdeel van de organisatie. Soort collega dus.

 

Kwattaas Icoon_XQ-RGB_V0

TEAM XQ Leiderschapsontwikkeling

Ben je directeur of senior manager en wil je je managementvaardigheden ontwikkelen? Zou je graag sparren met vakgenoten over waar je tegenaan loopt? En wil je je rol met meer zelfvertrouwen, overtuiging en resultaat vervullen? Volg dan het jaarprogramma TEAM XQ