Het beste inzicht komt van binnenuit.

Diensten

Pas met inzicht in het hele bedrijfsproces, kunnen we effectief te werk gaan. Dan is een analyse scherper en het plan sneller raak. En we kunnen het nog uitvoeren ook. Welk traject je ook kiest.

brainstorming

Verbetermanagement

Het kan zijn dat door groei of krimp het bedrijf niet meer zo lekker loopt. Komt vaker voor. Of misschien ligt het aan externe ontwikkelingen. Dan realiseren wij op basis van een gestructureerde analyse en verbeterplan de oplossing. Samen met het hele bedrijf.

analysis

Operational Deep Dive

Of het nou gaat om investeren, verkopen of financieren van een bedrijf, je wil niet voor verrassingen komen te staan. Daar wil je het fijne van weten. En zeker ook alle risico’s. Wij leveren deze uitgebreide bedrijfsscan, maar ook een plan om de waarde te verhogen.

Acitivity Based Costing

Activity Based Costing

Om goede beslissingen te nemen, heb je inzicht nodig in de cijfers: niet alleen de omzet, ook de kosten. Wij bouwen een goed kostprijsmodel door alle activiteiten uit te schrijven, de kosten per activiteit te inventariseren en deze toe te wijzen aan klantgroepen en productgroepen. Zo weet je welke soorten klanten en activiteiten het meest bijdragen aan je resultaat, sta je sterker in onderhandelingen en kun je betere strategische beslissingen nemen.